Terug naar de resultaten
De Amert 712 in Veghel 5462 GH

De Amert 712

5462 GH Veghel
Vraagprijs € 29.000,- p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
0413-255366

Omschrijving

Te Huur De Amert 712 te Veghel

Locatie
Dit kantoor maakt deel uit van een bedrijfsgebouw met meerdere gebruikers. Het fraaie gebouw is gelegen op bedrijventerrein De Amert te Veghel, pal aan de A50. De ontsluiting én bereikbaarheid van De Amert is via de A50 (Nijmegen-Eindhoven), goed te noemen. Op het bedrijventerrein zijn zowel lokale, regionale als internationale...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Lees meer

Kaart

Omschrijving

Te Huur De Amert 712 te Veghel

Locatie
Dit kantoor maakt deel uit van een bedrijfsgebouw met meerdere gebruikers. Het fraaie gebouw is gelegen op bedrijventerrein De Amert te Veghel, pal aan de A50. De ontsluiting én bereikbaarheid van De Amert is via de A50 (Nijmegen-Eindhoven), goed te noemen. Op het bedrijventerrein zijn zowel lokale, regionale als internationale ondernemingen gesitueerd, zoals onder andere Maison van den Boer, Ardo Food Ingrediënts B.V., Transportbedrijf Gebr. Van den Broek alsmede het distributiecentrum van Jumbo supermarkten.

Object
De kantoorruimte is gelegen op de 2e verdieping. Het is een modern kantoorgebouw op een zichtlocatie. Een mede gebruiker in het gebouw is Smit Vis.

Het kantoorgebouw dat thans te huur wordt aangeboden zijn gelegen op de 2e verdieping (ca. 310 m²).

Via de entree is de centrale hal te bereiken van waaruit men toegang heeft tot het trapportaal om te koem tot de 2e verdieping.

Opleveringsniveau
Het kantoor kent een hoogwaardig opleveringsniveau. Indien gewenst kan het kantoor geheel ingericht worden gehuurd.

Parkeren
Aan de voorzijde van het kantoor zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. In overleg kunnen er meer parkeerplaatsen worden gehuurd.

Op de gevel van het kantoor is thans een reclame-aanduiding van de vorige huurder bevestigd. Desgewenst kan deze gebruikt worden voor de nieuwe huurder.

Aanvaarding: In overleg
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 29.000,- p.j. Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 310 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Industrieterrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op 1500 m tot 2000 m

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen *

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.