Terug naar de resultaten
De Vlonder 216 in Boekel 5427 DH

De Vlonder 216

5427 DH Boekel
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar
Bel of mail ons
0413-255366

Omschrijving

Te huur (gedeeltelijk), multifunctioneel modern bedrijfscomplex aan De Vlonder 216 te Boekel.

Object
Representatief bedrijfscomplex bestaande productieruimte/magazijnruimte/opslagruimte en inpandige kantoorruimte.
In 2 lagen, begane grond 590 m2 en etage 40 m2, totaal groot 630 m2 bedrijfsruimte en op de 1e verdieping 150 m2 kantoor.

Omgeving
Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Lees meer

Kaart

Omschrijving

Te huur (gedeeltelijk), multifunctioneel modern bedrijfscomplex aan De Vlonder 216 te Boekel.

Object
Representatief bedrijfscomplex bestaande productieruimte/magazijnruimte/opslagruimte en inpandige kantoorruimte.
In 2 lagen, begane grond 590 m2 en etage 40 m2, totaal groot 630 m2 bedrijfsruimte en op de 1e verdieping 150 m2 kantoor.

Omgeving
Het bedrijfscomplex is gesitueerd aan de rand van bedrijventerrein De Vlonder te Boekel. Aan de zuidzijde van de locatie grenst het bedrijventerrein en aan de noordzijde grenst het buitengebied tussen Boekel en Volkel.

De directe omgeving wordt dan ook gekenmerkt door een concentratie van enerzijds voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB en anderzijds voornamelijk agrarische bedrijven.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Vlonder is gelegen aan de doorgaande weg tussen Uden en Gemert. De randweg rondom Uden is binnen enkele autominuten te bereiken en geeft aansluiting op de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Boekel kent een zeer centrale ligging in noordoost-brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen, waardoor alle steden binnen een half uur rijden zijn te bereiken.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is redelijk goed. Aan de doorgaande weg bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Oppervlakteverdeling
Kantoorruimte: circa 150 m2.
Productieruimte/magazijnruimte/opslagruimte: circa 630 m².

Opleveringsniveau bedrijfscomplex
Het bedrijfscomplex is voorzien van een vlakke betonvloer , aluminium kozijnen met dubbele beglazing, TL opbouwverlichting, twee direct gestookte heaters (Reznor), elektrische roldeuren. CV installatie (AWB HR), alarminstallatie, brandslanghaspels / poederblussers en een luchtbehandelingsinstallatie. Daarnaast zijn er aan de staalconstructie voorbereidingen getroffen ten behoeve van twee kraanbanen.

De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds met TL inbouwverlichting, vloerverwarming, databekabeling, mechanische afzuiging, alarminstallatie. De kantine is voorzien van een keukenblok welke is voorzien van een close-in boiler (Daalderop), koelkast en magnetron.

Het buitenterrein behorende bij het bedrijfscomplex is grotendeels verhard ten behoeve van parkeren en laden en lossen. Het buitenterrein is voorzien van een loadingsdock, verlichting en een elektrische rolpoort.

Huurtermijn : 5+5 jaar
Opleveringsdatum : per direct
Indexering: jaarlijks
Zekerheidstelling: bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
Huurovereenkomst : R.O.Z.-model
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 780 m² Perceeloppervlakte 4150 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 630 m² Oppervlakte kantoorruimte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 630 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen *

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.