Partner Wonen B.V.

Velmolenweg 149
5404 LB Uden
Tel: 0413-244288
info@partnerwonen.nl
Velmolenweg 54, 5404 LD Uden, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 115,- p.m² p.j.
Velmolenweg 54 in Uden 5404 LD

Omschrijving

Te huur ca. 100 m2 kantoorruimte op de 1e etage van een representatief kantoorgebouw nabij het centrum van Uden.

Kantoorruimte betreft een gedeelte van de eerste verdieping van het gebouw. De gezamenlijke ruime entree van het kantoor wordt gedeeld met andere gebruikers, evenals pantry en sanitair.
Gebouw is voorzien van een ruime en lichte hoofdingang waar de optie wordt geboden van een wenteltrap of lift.
Kantoorruimte betreft circa 100 m2 werkruimte verdeeld over drie kantoren. De ruimtes zijn voorzien van veel ramen met zonwering, airco, systeemplafonds en vloerbedekking.

Het is optioneel om de inventaris mee te huren.

De locatie is via de Lippstadtsingel direct ontsloten op de A50. Via de snelweg A50 is er een prima verbinding naar Eindhoven, Oss, Nijmegen en via de A59 naar 's-Hertogenboch. Een ideale locatie voor een kantoorruimte aan een bekende, frequent bereden straat in Uden, met directe uitvalswegen naar snelwegen en op loopafstand van het centrum van Uden.

o.a. voorzien van:
- verwarming;
- luchtbehandeling;
- airconditioning;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- databekabeling.

Huurcondities:
Huurtermijn: één jaar
Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 24-10-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Locatie toelichting Het kantoorpand is strategisch gelegen, en bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Snelwegen A50 richting Eindhoven, Oss, Nijmegen en A59 naar 's-Hertogenbosch op korte afstand. Op loopafstand van het centrum van Uden met alle noodzakelijke voorzieningen. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig