Terug naar de resultaten
Koop / huur
Oostwijk 1 in Uden 5406 XT

Oostwijk 1

5406 XT Uden
Koopprijs € 19.900,- v.o.n. Huurprijs € 125,- p.m.
0413-255.366

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 18 m² In units vanaf 18 m²
Lees meer

Omschrijving

Opslagruimte kopen of huren in Uden krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Een garagebox van Boxcomplex Uden is:
- Gemaakt van hoogwaardige materialen
- Voorzien van...
Lees meer

Omschrijving

Opslagruimte kopen of huren in Uden krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Een garagebox van Boxcomplex Uden is:
- Gemaakt van hoogwaardige materialen
- Voorzien van (natuurlijke) ventilatie
- Hormann overheaddeur
- Verlichting
- 4 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken
- Erg veilig terrein met een hekwerk en poort met toegangscontrole
- 24/7 camerabewaking
- Sanitaire voorzieningen mét waterpunten
- Uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, water, verwarming of een vloercoating.

Bedrijventerrein
Het terrein van Boxcomplex in Uden bestaat uit 54 garageboxen (fase 1) die overzichtelijk zijn opgesteld. Momenteel is er keuze uit twee typen opslagruimte van 18 m2 tot 36 m2. De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. Elke box is 3 meter breed.
De boxen worden gerealiseerd op een prachtige locatie, met snelle toegang tot het centrum. Tevens goed bereikbaar vanaf de rondweg om Uden, de N264 en de A50. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 1 t/m 3.2. Het verzorgingsgebied van Uden (met 42.000 inwoners) ligt precies in de driehoek Nijmegen – Den Bosch – Eindhoven/Helmond. Het terrein van Boxcomplex in Uden bestaat uit 54 garageboxen (fase 1) die overzichtelijk zijn opgesteld. Momenteel is er keuze uit twee typen opslagruimte van 18 m2 tot 36 m2. De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. Elke box is 3 meter breed.

Kopen
U koopt de grond voor de bedrijfsruimte bij de notaris. Vervolgens betaalt u de bouw van de boxen in 2 latere termijnen. Dit naast de eenmalige toetredingskosten van de Vereniging van Eigenaren, waar u deel van uit gaat maken. De VVE verzorgt het beheer en onderhoud van het complex, samen met een huismeester die hiervoor wordt aangesteld. U hoeft dus weinig extra te doen voor uw aankoop of belegging.

Huren
De minimale huurtermijn is een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 6,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 19.900,- vrij op naam Huurprijs € 125,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting vanaf 15-01-2020 BTW van toepassing Ja Servicekosten € 16,50 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 18 m² Perceeloppervlakte 2867 m² Vrije hoogte 250 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 05-12-2029 Diversen In units vanaf 18 m² Locatie toelichting Bedrijventerrein Vluchtoord is een representatieve, aantrekkelijke vestigingslocatie voor bedrijven. De ligging en bereikbaarheid is prima en de beeldkwaliteit is van een goed niveau. Het bedrijventerrein Vluchtoord laat vestiging van lichte en middelzware bedrijven toe tot maximaal milieucategorie 3.2.

Op dit bedrijventerrein zijn de bedrijfskavels optimaal ontsloten. De randen van het bedrijventerrein, die bestaan uit ruime groen- en bosstroken, vormen een strikte scheiding tussen het bedrijventerrein en het buitengebied.
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nagel nieuw Onderhoud buiten toel. nagel nieuw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Prijs
€ 19.900,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
18 m²
In units vanaf
18 m²
Vrije hoogte
250 cm
Vrije overspanning
3 m

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring