Partner Wonen B.V.

Velmolenweg 149
5404 LB Uden
Tel: 0413-244288
info@partnerwonen.nl
Vluchtoord 35, 5406 XP Uden, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.325.000,- k.k.
Vluchtoord 35 in Uden 5406 XP

Omschrijving

Vrijstaand bedrijfsruimte/garagebedrijf op goede locatie.

Deze bedrijfsruimte/garagebedrijf is gelegen op bedrijventerrein Vluchtoord dit terrein wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels- / ambachts- en industriële bedrijven in het MKB deels in combinatie met een bedrijfswoning. Tevens zijn hier enkele bedrijven in de perifere detailhandel en de leisure gevestigd.

Bedrijventerrein Vluchtoord is gelegen ten noordoosten van het centrum van Uden, aan de Industrielaan welke als hoofdontsluiting onderdeel uitmaakt van de randweg. Via de nabijgelegen Rondweg zijn de op- en afritten van de autosnelweg A50 binnen enkele autominuten te bereiken. Ook is de bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Direct tegenover, nabij het tankstation en de wasstraat, bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Het object bestaat uit o.a. showroom, receptie, werkplaats, magazijn en parkeren op eigen terrein. Op de verdieping is een appartement (bedrijfswoning) gelegen.
Globaal is de indeling als volgt;

showroom incl. kantoor, ca 500 m2
werkplaats, magazijn, ca. 690 m2

Vrijstaande wasserette en banden opslag, ca. 65 m2

Buitenterrein t.b.v. parkeren

Het appartement heeft globaal de navolgende indeling;
Portaal op de begane grond middels spiltrap te bereiken appartement, gang, berging, keuken met eikenhoutenkeuken met diverse apparatuur, woonkamer met houtenvloer, slaapkamers, wc, badkamer (totaal groot circa 150 m2). Het appartement heeft ook een groot omsloten buitenterras.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.325.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1994 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1255 m² Perceeloppervlakte 2960 m² Oppervlakte kantoorruimte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Woonruimte aanwezig