Terug naar de resultaten
Verhuurd
Sportlaan 1 in Uden 5404 NM

Sportlaan 1

5404 NM Uden
Vraagprijs € 75.000,- p.j.
0413-255.366

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² In units vanaf 600 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Nabij het centrum van Uden prachtig gelegen modern vrijstaand bedrijfsgebouw welke in 1997 onder architectuur is gebouwd.
De bedrijfsruimte is in gebruik geweest als bruidsmodezaak met bijbehorende kantoorruimte, maar is ook goed geschikt als kantoorruimte, praktijkruimte en/of bedrijfsruimte...
Lees meer

Omschrijving

Nabij het centrum van Uden prachtig gelegen modern vrijstaand bedrijfsgebouw welke in 1997 onder architectuur is gebouwd.
De bedrijfsruimte is in gebruik geweest als bruidsmodezaak met bijbehorende kantoorruimte, maar is ook goed geschikt als kantoorruimte, praktijkruimte en/of bedrijfsruimte ten behoeve van andere functies.

Het pand beschikt over een souterrain, begane grond en een eerste verdieping. Het souterrain ligt verdiept onder het maaiveld welke door de vele bovenramen licht aan doet. Hier zijn twee grote kantoorruimtes, een pantry en een toilet te vinden.
Op de begane grond is een indrukwekkende entree met brede opgaande trap welke leidt naar een grote open ruimte verdeeld in twee zijdes. Daarnaast bevinden zich hier een drietal kantoorruimtes, volwaardige keuken, toilet en opbergruimtes.

Alle verdiepingen beschikken over grote raampartijen waardoor dit pand een zeer open en licht karakter heeft. Vanuit het pand is volop connectie met de omliggende groene omgeving. Parkeren kan op de naastgelegen openbare parkeerplaats.

Door de strategische ligging is Uden uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie is via de Sportlaan/Volkelseweg te bereiken vanwaaruit u binnen 5 km op de snelweg bent. Via de snelweg A50 is er een prima verbinding naar Eindhoven, Oss, Nijmegen en via de A59 naar ''s-Hertogenbosch.

Aanvaarding: In overleg/evt direct
Huurprijs: € 75.000,00 per jaar excl. BTW

Info: www.pbhv.nl
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 75.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 600 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.