Terug naar de resultaten
Verhuurd
Heuvelplein 7 in Veghel 5463 XG

Heuvelplein 7

5463 XG Veghel
Huurprijs op aanvraag
0413-255.366

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1200 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoor gelegen op het Heuvelplein. Het Heuvelplein is een autoboulevard met garagebedrijven en showrooms. De autoboulevard grenst ten noorden aan de N265 en ten westen aan de N616.

Begane Grond:
Showroom: circa 442 m2
Werkplaats: circa 121 m2...
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoor gelegen op het Heuvelplein. Het Heuvelplein is een autoboulevard met garagebedrijven en showrooms. De autoboulevard grenst ten noorden aan de N265 en ten westen aan de N616.

Begane Grond:
Showroom: circa 442 m2
Werkplaats: circa 121 m2
Kantoor: circa 36 m2
Kantine / toiletgroepen / kleedruimte etc.: circa 120 m2
Overige: circa 20 m2

1ste Verdieping:
Showroom: circa 340 m2
Opslag: circa 28 m2
Archief: circa 86 m2
Autolift: circa 14 m2

Circa 15 parkeerplekken op eigen terrein.

Een uitstekend onderhouden object. Een fraaie architectuur waarbij ontspiegeld, gehard glas over de breedte van de voorzijde van het object, een goede inkijk in de showroom geeft. Eye-catcher van dit object is de constructie van het dak, met uitlopende punt waarin een ronde sparing is opgenomen, rustend op 3 pilaren. Daarnaast is aan de achterzijde tevens een grote raampartij in getoogde vorm toegepast. Deze raampartijen geven inkijk op zowel de begane grond als de verdieping. Het betreft hier een opvallende architectuur waar een autobedrijf direct intrek kan nemen. Vanaf het parkeerterrein loopt u via de receptie de showroom in. Direct aan de rechterzijde van de receptie treft u werkplekken aan, met een toegepast systeemplafond. Hier bevindt zich tevens het toilet voor bezoekers en de deur die toegang geeft tot een sluiproute naar de werkplaats. Direct achter de receptie treft u de pantry met faciliteiten om bezoekers te verwelkomen met bijvoorbeeld een kop koffie.

Vanaf de showroom op de begane grond heeft u zicht op de verdieping waar het tweede deel van de showroom zich bevindt. De showroom beschikt over een muziekinstallatie, en op de begane grond ruimte om minimaal 14 auto's te plaatsen. Toepassing van de glazen puien, aan de voor- en achterzijde van het object, geven een zeer open karakter aan deze bedrijfsruimte. Vanaf de begane grond geven twee trapopgangen toegang tot de verdieping waar wederom ruimte voor tentoonstellen van een wagenpark. Verplaatsen van een wagenpark gaat met de ingebouwde lift waar voldoende ruimte is voor grote wagens. Showrooms zijn voorzien van een vloer met mooie, diep grijze, hardstenen tegels.

Op de verdieping treft u het directiekantoor met airco en systeemplafond aan. Een fraaie, in glas uitgevoerde nis, geeft een uitzicht over het Heuvelplein. Directiekantoor volledig in glas uitgevoerd en afsluitbaar. Tegenover het directiekantoor de ingang tot de kantine met pantry. Ook hier wederom een lichte ruimte met zicht naar buiten én zicht op de werkplaats 'Direct aanname'. De kantine is voorzien van een eenvoudige pantry met vaatwasser, koelkast en magnetron. Vanuit de kantine toegang tot een opslagruimte - archief de technische ruimte én trapopgang naar het kantoor van de werkplaats. 3 Roldeuren geven ruimte aan wagens om toegang te krijgen tot de werkplekken van de monteurs. Daarnaast is er aan de voorzijde een aparte werkplaats voor 'Direct aanname', tevens toegankelijk middels een roldeur.

Het terrein is goed onderhouden en beschikt over inrijbeveiliging, aan twee zijden afsluitbaar. Daarnaast aan de zijkant van het terrein een hekwerk met stroombeveiliging.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1200 m² Perceeloppervlakte 3039 m² Vrije hoogte 450 cm Oppervlakte kantoorruimte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
1000 m²
Vrije hoogte
450 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
200 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.