Onze medewerkers

Partner Wonen B.V.

A.H.H. Bevers
A.H.H. Bevers
Register Makelaar Taxateur
Werken met mensen, een realistisch advies geven en vanuit het belang van de klant de juiste deal bewerkstelligen: dat zijn de elementen die de makelaardij voor mij zo boeiend maken. Niet voor niets zit ik al zo’n dertig jaar in het vak. Mijn specialismen: woningen, nieuwbouw en mkb. Wat mij voldoening geeft? Als de klant tevreden is en ons bedankt voor de goede service. Daar doen we het voor!
A.L.G. van den Brand
A.L.G. van den Brand
Register Taxateur
Op mijn achttiende verkocht ik mijn eerste huis. Het was een positieve kennismaking met wat niet veel later mijn vak is geworden. Hoewel ik nog steeds volop actief ben op het gebied van wonen, heb ik me in de loop der jaren ook gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Het fascinerende aan zakelijk onroerend goed is dat veel bedrijven zich identificeren met een gebouw. Het pand speelt een voorname rol in het werkplezier en succes van de mensen die er werken. Net zoals een woning bepalend is voor het geluk van mensen. Dat maakt ons werk zo mooi: wij helpen mensen en bedrijven elke dag weer om de juiste move te maken.
D.M. Mollen
D.M. Mollen
Assistent Register Makelaar Taxateur
Van het verzorgen van bezichtigingen tot het realiseren van verkoopbrochures en het opmaken van overeenkomsten: mijn werk is enorm divers. Een belangrijk onderdeel is de communicatie met klanten. Ik vind het belangrijk om mensen goed op de hoogte te houden en besteed daar dan ook veel aandacht aan. Juist dat persoonlijke contact typeert ons kantoor.
M.M. Thenu
Met mijn achtergrond als ontwerpster van interieurs, tuinen en landschappen heb ik een andere benadering in mijn werk als aankomend makelaar. Architectuur, bouwkunde en klantcontact boeien mij enorm. Ik ben leergierig en geïnteresseerd en op dit moment in de beginfase van mijn carrière. Van op kantoor alles stap voor stap leren naar uiteindelijk uitgroeien tot dé vrouwelijke makelaar.